Leung Ting Nagymerster látogatása – Simicskó István kung fu mesterrel gyakorolt

Szerző: | 2022. október 16.

Leung Ting Nagymerster látogatása – Simicskó István kung fu mesterrel gyakorolt

Fontos esemény Leung Ting Nagymester látogatása, melyről ez alkalommal a blikk.hu-n is jelent meg cikk. A borítóképen Simicskó István kung fu mester látható, akinek már 30 éve szerelme ez a harcművészeti ág – derül ki a cikkből, melyet ide kattintva érsz el: tovább a teljes cikkre.

A HírTv oldalán riport is található az eseményről: tovább a HírTv oldalára

Az eseményen 250 diák vett részt, hogy a Nagymesterrel együtt gyakorolhassa a Wing Tsun mozdulatokat. Fekete- és fehér pólós tanítványok egyaránt nagy érdeklődéssel és izgatott várakozással fogadták Leung Ting tanításait.

A rendezvényen több csatornának is nyilatkozott Simicskó István kung fu mester, aki többek közt a Wing Tsun adta értékekről és az általa elérhető önismereti útról beszélt. Fontosnak tartja azt a gondolkodásmódot és életszemléletet, amit ennek a harcművészeti rendszernek a segítségével elért. 

A riportokban megszólal Máday Norbert Si-Fu, a kelet európai Wing Tsun nagymestere, illetve maga Leung Ting nagymester is. 

A

Korábbi hírek

Szeminárium (2024. március)
Szeminárium (2024. március)

2024. március első hétvégéjén került megrendezésre Budapesten a soronkövetkező szeminárium. A szemináriumot a 10. nagymesteri fokozattal rendelkező...

Nyári tábor (2023)
Nyári tábor (2023)

Augusztus elején került megrendezésre a hagyományos nemzetközi wing tsun nyári tábor Kecskeméten, Si-fu Máday Norbert magas szintű elméleti és...

Edzések

Si-Hing Szabó Csaba

+36 20 972 22 98

kedd, csütörtök 18:00 – 19:30

Edzések helyszíne

FitLine Stúdió Gyöngyös

3200 Gyöngyös, Bethlen Gábor út 30.

Pin It on Pinterest